Οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών αποθήκευσης και κοινής χρήσης αρχείων στο cloud

Τα πακέτα λογισμικού κοινής χρήσης αρχείων χρησιμοποιούνται συχνά μέσω επιχειρήσεων και ατόμων και πολλά έγγραφα συχνά λαμβάνονται μέσω στενού δικτύου ή του Internet. Το μηχάνημα υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων με έγγραφα κειμένου,
Ταινίες και πλάνα. Είναι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται για τη φόρτωση και την κοινή χρήση αρχείων πολυμέσων με διάφορα άτομα. Οι εργαζόμενοι θα χρησιμοποιούν το εταιρικό δίκτυο για τη διανομή και την κοινή χρήση εγγράφων πρόκλησης. Τα πακέτα λογισμικού κοινής χρήσης αρχείων χρησιμοποιούν συνήθως τις τελευταίες ποικιλίες για αποθήκευση, μετάδοση και διανομή: εγγενείς διακομιστές σε δίκτυα PCR, έγγραφα με υπερ-σύνδεση σταθμού και κοινόχρηστα μέσα: κατανεμημένη δικτύωση μεταξύ ομοτίμων. Έχουμε επανεξετάσει τις κύριες εφαρμογές κατά τη διάρκεια αυτής της κλάσης για το δικό σας όφελος και θα είστε σε θέση να κρατήσει το Leader Dropbox επιχειρήσεις επιπλέον κατά νου.

Πιο δημοφιλές λογισμικό κοινής χρήσης αρχείων

Dropbox: μία από τις πιο σημαντικές τυπικές επιλογές κοινής χρήσης αρχείων και αποθήκευσης που συγχρονίζει μηχανικά τα αρχεία σε κάθε κυτταρική και παραδοσιακές συσκευές. Η βασική του επιλογή είναι απαλλαγμένη από περιορισμένη κοινή χρήση, αν και η τροποποίηση της μορφής τελών με βελτιωμένες επιδόσεις είναι σημαντικά φθηνότερη.
Google Drive: μια άλλη πιο προτιμώμενη τροποποίηση του προγράμματος μεταξύ των χρηστών Αποθήκευση αρχείων και μονάδων οθόνης του υπολογιστή, και μπορεί επίσης να είναι ένα ελεύθερο γηγενή μοντέλο με δεκαπέντε GB αποθήκευσης.
Κουτιά: οι μεγαλύτερες επιλογές για μικρούς οργανισμούς και μεγάλες ομάδες είναι το Dropbox και το Google Drive που ενδυναμώνουν την ασφαλή κοινή χρήση και είναι διαθέσιμα με λεπτομερή δικαιώματα και αρχεία καταγραφής ασκήσεων.
Apple iCloud: η πλευρά που αρπάζει την προσοχή είναι ότι το Apple iCloud είναι διαθέσιμο για κάθε συσκευή Macintosh και WindowPC, και στη συνέχεια μπορεί να συγχρονιστεί με οποιαδήποτε από τις βάσεις δεδομένων σας για απρόσκοπτη κοινή χρήση.
Ζαχαρίδα: αυτό το πακέτο λογισμικού θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες των ανθρώπων και των μικρών οργανισμών. Η υπηρεσία του ΟΗΕ συνήθως απαιτεί την κοινή χρήση εγγράφων σε κωδικοποιητές, τα οποία λειτουργούν σε μια διαισθητική και εύκολη διεπαφή.

Οφέλη από το λογισμικό κοινής χρήσης αρχείων

Πρώτον, είναι βολικό για την ανταλλαγή εγγραφών μέσα στο cloud. Πάντα παίρνει ένα εντελώς κλικ για να στείλετε οποιοδήποτε αρχείο στο πλήρωμα των χρηστών, και το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου είναι άμεση και αξιόπιστη. Ένα άλλο ζήτημα είναι αληθές για την τυποποίηση της πλατφόρμας κοινής χρήσης αρχείων, καθώς κυνηγούν για νομικές συμβουλές πνευματικών δικαιωμάτων και αντιμετωπίζουν ρυθμιστικά πλαίσια που δεν έχουμε πλέον την τάση να αφυπνιστουμε. Κατά τη διάρκεια αυτού του τρόπου, υπερασπίζονται τις Ηνωμένες Πολιτείες από την παραμέληση εκτεταμένων απειλών, οι οποίες ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο κάθε μία από τις επιχειρήσεις μας και το όνομά μας.

"Μείωση της μορφής και της έλλειψης μικρού ή καθόλου χρόνου και μετρητών στην ανταλλαγή γνώσεων είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την υψηλότερη ισχύ, η οποία μπορεί να επικυρωθεί με τη βοήθεια των ανθρώπων. Η ασφάλεια συνήθως αυτοαντιμετωπίζεται ως ελάττωμα, αν και τα συμβουλευτικά μαθήματα μετρούν την πρόσθετη ανάγκη να ληφθεί υπόψη ως μπόνους, γνωρίζοντας ότι η γνώση μέσα στο cloud είναι υψηλότερη από οποιοδήποτε κοντινό διακομιστή το Extra είναι αόρατο. Ταυτόχρονα, η ανάκτηση στατιστικών μπορεί να είναι μια καλή ευλογία, η οποία είναι γενικά αδιανόητη σε εγγενή δίκτυα. Εκεί, όταν ένα αρχείο χαθεί, πάντα πάει στραβά για πάντα.

Τελευταίο, αν και εξίσου σημαντικό, η πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων εγκρίνει απεριόριστη χρήση, ελάχιστη εντός της εμπειρογνωμοσύνης της διάθεσης. Οι περισσότερες από αυτές είναι λειτουργικές με τη μορφή εφαρμογών κυττάρων, πράγμα που σημαίνει ότι οι εγκατεστημένοι πελάτες θα εισέλθουν τα αρχεία της εταιρείας οπουδήποτε, αν και χρησιμοποιώντας μια ασφαλή σύνδεση δικτύου. Έτσι, η ευκαιρία να προσπαθήσουμε είναι μια από τις σημαντικότερες επαναστατικοί θέσεις για αποκεντρωμένες ομάδες που λειτουργούν από συγκεκριμένες γεωγραφικές τοποθεσίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: