Τα 10 καλύτερα εργαλεία λογισμικού συνεργασίας για παραγωγικές ομάδες

Προγράμματα συστήματος λογισμικού συνεργασίας AR τα πακέτα συνεργασίας αποτελούν μερικές φορές εργαλεία για επικερδή επικοινωνία, ανταλλαγή αρχείων, διασκέψεις και χρονικές περιόδους που διευκολύνουν τη συνεργασία σε απομακρυσμένες και τοπικές ομάδες σε αυτή την κλίμακα. Λόγω αυτών των εφαρμογών, οι οργανισμοί θα βάλουν όλο το προσωπικό τους σε μια ισοδύναμη σελίδα, με εξοικονόμηση χρόνου και μετρητά και αρχικά προβλήματα σε πρώιμο στάδιο. Για να ανακαλύψετε έξυπνες συσκευές συνεργασίας στην αγορά, ελέγξτε τα κορυφαία mon.com και συγκρίσιμα εμπορεύματα που αναφέρονται κατά τη διάρκεια αυτής της κλάσης.

Πιο δημοφιλές λογισμικό συνεργασίας

Ράκε: μια γρήγορη και απλή πλατφόρμα συνεργασίας που ενώνει ομάδες που βρίσκονται σε συνεργασία και μεταμορφώνουν οργανισμούς για να εξερευνήσουν την ανάπτυξη για ένα χρονικό διάστημα.
Asana: μια εφαρμογή διαχείρισης έργου για μικρούς | Για μικρές επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρείες που εκτελούν μικρές εργασίες και αρχεία. Εγκρίνεται με μηχανισμό ειδοποίησης για κάθε δραστηριότητα σχετιζόμενη με την εργασία/επιχείρηση.
Trello: μια γενική εφαρμογή εταιρικής διαχείρισης που χρησιμοποιεί τη δημιουργία των συμβουλίων (έρχεται Board AR, και κάρτα έργων AR).
Κύμινο: ένα από τα πιο γνωστά πακέτα διαχείρισης αναθέσεων που σας βοηθούν να βαθμολογείτε και αναγνωρίζεται για την ισχυρή ενσωμάτωσή του σε μεγάλες πλατφόρμες λιανικής πώλησης.
Σαφόν: μια απίστευτα ισχυρή ομάδα κοινωνικής συνεργασίας και διοίκησης αποστολών που βοηθά τους οργανισμούς να βαθμολογήσουν τους προϋπολογισμούς τους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες με επιταχυνόμενο ρυθμό.

Οφέλη από το λογισμικό συνεργασίας

Η αγορά συστημάτων λογισμικού συνεργασίας είναι συνήθως μια επιλογή στη γραμμή, αν και είναι κατανοητό ότι μόλις σκεπτικιστικοί επιχειρηματίες πηγαίνουν στο μικροοργανισμό δεδομένων και πολλές επιλογές επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αντ ' αυτού. Από τώρα, υπάρχει μια λίστα με τα πλεονεκτήματα που μπορεί να κερδηθεί με την πρόσληψη ενός προσωπικού δικτύου υποστήριξης, και ένα από αυτά είναι να πάρετε μια πλήρη καταχώρηση:

Χαμηλό κόστος: μια διευρυμένη προσέγγιση πηγαίνει πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες στις τεράστιες και μπλοκαρισμένες θέσεις εργασίας, καθώς τα προγράμματα συστήματος λογισμικού συνεργασίας είναι αξιοσημείωτα για να καταστήσει δυνατό για τους εργαζομένους να παραμείνουν συνδεδεμένοι και να συμμετάσχουν σε τηλεδιασκέψεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της προσέγγισης, η επιχείρηση δεν θα πρέπει πλέον να αγοράζει έξοδα ταξιδίου και τηλεπικοινωνίες, και να τοποθετήσει το προσωπικό πίσω από το γραφείο της ως υποκατάστατο των διασκέψεων ομαδικής δράσης.
Ικανοποίηση των εργαζομένων: ακόμα και οι ηγετικές ή λιγότερο πρόθυμες ομάδες εργαζομένων δεν θα παραμείνουν μέσα στις σκιές, καθώς όλοι οι ίδιοι είναι ευάλωτοι και υποστηρίζουν τη φωνητική επικοινωνία. Αυτό μπορεί να δώσει στο προσωπικό πρόσβαση σε τιμαλφή, και συγκεκριμένα-μια κατανόηση ότι είναι πολύτιμες για τον ηγέτη σας και την αποστολή σας.
Χαμηλή διαταραχή ρεκόρ: αν υπάρχει. Αν και όλοι βλέπουμε την ιδέα, αλλά θα υπάρχουν μη επιλέξιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία θα κλειδώνουν πολύτιμα αντικείμενα σε ορισμένα γραμματοκιβώτια, στην εποχή των επιχειρηματικών επιχειρήσεων όπου δεν χρησιμοποιείται για ομάδες. Μόλις μοιραστεί σε μια πλατφόρμα συνεργασίας, τα γεγονότα και το ιστορικό της συνομιλίας αποθηκεύονται κατά τη διάρκεια μιας ολοκληρωμένης πληροφορίας και προστατεύονται με διαχείριση πρόσβασης.
Πρόσβαση στη γνώση: δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για έναν συνεργάτη να διορίσει έναν πίνακα συζητήσεων συνεργασίας όπου θα έχει το δικαίωμα να εισαγάγει έγγραφα και να ακολουθήσει τη συζήτηση. Οι γνώστες θα αρέσει αυτό, καθώς θα είναι σε θέση να ερευνήσει ο ένας τον άλλον.
Διαχείριση έργων: είναι αλήθεια, οι εργασίες έχουν ήδη το δικό τους σύστημα λογισμικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι εργασίες θα είναι μισοεντοπισμένες για το ήμισυ του εαυτού μου ή ότι η ομάδα θα είναι σε θέση να μοιραστεί γρήγορα σημαντικά στατιστικά στοιχεία. Επιπλέον, τα τέλη παράδοσης για το επιλεγμένο προσωπικό είναι εξαιρετικά σημαντικά, αν όχι σημαντικό μέρος κάθε έργου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: