Καλύτερο λογισμικό αντιγράφων ασφαλείας των Windows 2020: δωρεάν και πληρωμένη επιλογές

Ένα εφεδρικό πακέτο σημαίνει αντιγραφή περισσότερων γνώσεων από το A. Πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως ένα ατύχημα στο τουρνουά, βοτανική καταστροφή, ανεπάρκεια πίεσης ή διαταραχές του χρήστη. Λειτουργίες πακέτο που χειρίζονται την τεχνική της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και να προσθέσετε εργαλεία καθαρισμού εκτός από τα αρχεία, φακέλους, σκληρούς δίσκους, βάσεις δεδομένων, ακόμα και την πλήρη μονάδα διακομιστή δικτύου.

Το πακέτο αντιγράφων ασφαλείας είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας απαραίτητα δεδομένα που διαμένουν σε διακομιστή και PC κουραστικό δίσκους. Χρησιμοποιείται για προσωπικά συστήματα PC, όπως υπολογιστές, διακομιστές και συσκευές δικτύωσης. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πακέτο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας λειτουργική ταξινόμηση συσκευών για διάφορους χρήστες και διάφορες σημαντικές γνώσεις σχετικά με το φορητό υπολογιστή/μονάδα δίσκου. Κατά τη διάρκεια αυτής της κλάσης οι ηγέτες μας ξεκινούν εξετάζοντας τους διακομιστές VMWare vCenter και εναλλακτικές λύσεις διαβούλευσης.

Πιο δημοφιλές λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Ανθρακίτης: το σύννεφο και τα υβριδικά προγράμματα αντιγράφων ασφαλείας και επούλωσης του καρβονίτη παρέχουν ασφαλή, ασταμάτητη στατιστική προστασία για τις μικρές επιχειρήσεις, τις μεσαίες επιχειρήσεις και τους οικιακούς χρήστες. Το εργαλείο προσφέρει αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σύννεφο για τις φωτογραφίες σας, έγγραφα και πολλά άλλα.
Βέριτας NetBackup: ένας ηγέτης της αγοράς στα πακέτα αντιγράφων ασφαλείας και επούλωσης, η Βέριρα NetBackup έχει σκοπό να ελαφρύνει τα μεγάλα και οδυνηρά περιβάλλοντα των κέντρων δεδομένων. Χρησιμοποιείται μέσω μιας συλλογής επιχειρήσεων, και ενισχύει και απλοποιεί την προστασία των γεγονότων σε όλη την επιχείρηση.
NetApp αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης: θα είστε σε θέση να αφαιρέσετε NetApp backup και Recovery απάντηση για την προστασία των απαραίτητων γνώσεων σας. Θα είστε σε θέση να αυξήσετε την επιχειρησιακή αποδοτικότητα μειώνοντας το χρόνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αυξάνοντας την απόκτηση γνώσης.
Κωδικός 42 σχέδιο σφαλμάτων: Φροντίστε να υπερασπιστείτε τα δεδομένα σας με τη χρήση του τελευταίου αντιγράφου ασφαλείας του code 42, σχεδιασμένο για τη δημιουργία επιχειρησιακής συνέχειας. Θα μπορείτε να αγοράσετε την τελευταία εγγραφή σε μια εσωτερικής εγκατάστασης, ασφαλή Καρδινάλιο κώδικα, σε ένα δημόσιο χώρο ή κατά τη διάρκεια ενός υβριδικού παρασκευάσματος.
Acronis Backup και Recovery: αποθηκεύουν και να ανακτήσει τα αρχεία, φακέλους, χωρίσματα και πολλοί άλλοι τρόποι. Θα μπορείτε να προστατεύσετε όλες τις βασικές δομές σας-φυσικές, εικονικές και cloud-με αυτή την προσιτή απάντηση αντιγράφων ασφαλείας που μπορεί να διαχειριστεί μέσω μιας ενιαίας, εύκολης χρήσης κονσόλας.

Οφέλη του λογισμικού δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

  • Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πλήρη αντίγραφα των αρχείων στις πληροφορίες του οργανισμού σας.
  • Προστασία κρίσιμων δεδομένων κατά τη διάρκεια ενός αγώνα σωματικής καταστροφής ή παραβίασης της Κοινότητας.
  • Μόλις διαταραχθεί, θα είστε σε θέση να πάρει ταχύτερη επισκευές και υψηλότερα δεδομένα.
  • Δύο ακριβή συστήματα αντιγράφων ασφαλείας θα καταστήσουν την εταιρεία σας σημαντικά ισχυρότερη και θα παρέχουν βεβαιότητα για την αντιμετώπιση κακόβουλων απειλών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: