10 "καλύτερο" λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για την ιστοσελίδα σας για 2020

Τα προγράμματα λογισμικού ζωντανής συνομιλίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις επιχειρήσεις για την παροχή ταχείας υποστήριξης στους υπολογιστές και τους πελάτες τους. Οι υψηλές λύσεις ζωντανής συνομιλίας παρέχουν περιεχόμενο συνομιλίας κειμένου,
Βίντεο, γραφείο βοήθειας, φωνή και CRM. Chat μπορεί να ταξινομηθεί σε 2 κύριους τύπους: Pro-Active chat κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι στην ιστοσελίδα με ένα pop-up κουτί, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν για να μιλήσουν με το συνεργάτη νοσηλευτικού πράκτορα, η οποία προωθεί τις τοποθετήσεις, όπου κάποιος θα αναλάβει την πρωτοβουλία. Οι εταιρείες θα πρέπει να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα λογισμικού ζωντανής συνομιλίας που ενσωματώνεται με το υπάρχον ηλεκτρονικό εμπόριο, το γραφείο βοήθειας και τα συστήματα CRM. Η πλατφόρμα πρέπει να είναι προικισμένη σε συζητήσεις, ρυθμίσεις προτίμησης για κοινόχρηστα παράθυρα και υπενθυμίσεις και υποστηρικτικά στοιχεία, όπως αρχεία αρχειοθέτησης και αναφοράς. Οι πιο υψηλές αντιπρόσωποι των συστημάτων λογισμικού ζωντανής συνομιλίας ενστερνίζονται τη ζωή, τη ζωντανή συνομιλία και την Olark. Επί του παρόντος χρεώνουμε το Zendesk επειδή το Premier τοποθετεί την εφαρμογή συνομιλίας στις γνώσεις μας, αν και θα είστε σε θέση να δείτε εναλλακτικά εξαιρετικές εφαρμογές που παροτρύνουν καλούς τύπους επιλογών.

Πιο δημοφιλές λογισμικό ζωντανής συνομιλίας

Φρεστσικο chat: έχει αναπτυχθεί μια ζωντανή αίτηση για κινητή ηλεκτρονική επικοινωνία και αφοσίωση για ομάδες πωλήσεων, η οποία βοηθά στην παροχή συνομιλίας σε πιο προσωπικό επίπεδο.
CDMessenger: ένας αγαπημένος ψηφιακός ταξιδιώτης που βοηθά τους χρήστες να μιλούν με ένα γρήγορο, αποτελεσματικό και αδιαπέραστο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει ειδοποιήσεις, αυτοκόλλητες σημειώσεις και εργαλεία διαχείρισης επιχειρηματικού κινδύνου.
Zopim: μια γρήγορη απάντηση και καλά χρονομετρημένη υποστήριξη για τους εμπειρογνώμονες, όλο και πιο γεμάτα με υψηλά εξαρτήματα και είναι έτοιμοι να αποφασίσουν πότε οι πελάτες χρειάζονται ευκολία.
Olak: Νοσηλευτική μπορεί να είναι μια κοινή πλατφόρμα υποστήριξης συνομιλίας με έναν συνεργάτη σε ένα διαισθητικό και διαισθητικό στυλ που μπορεί να αποκτήσει και να κάνει επιπλέον τη συμπεριφορά του πελάτη.
Γεωπλής: συνεργάτης νοσηλευτικής έχει έξυπνες πλατφόρμες συνομιλίας που ενημερώνουν τα βασικά στοιχεία των επιβατών και βοηθά τις εταιρείες να εργαστούν με ικανοποιητική βελτίωση των προοπτικών και των υπηρεσιών τους.

Οφέλη από το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας

Η γνώμη του προγράμματος συστήματος συνομιλίας του λογισμικού μας υποδηλώνει ότι τα επαγγελματικά ταξίδια συμβαίνουν όταν αυτά τα μεγάλα άκρα κακοποιούνται από ένα τέτοιο σύστημα:

Χαμηλή χρέωση βοηθού-ο οδηγός τηλεφώνου παρέχει μια υψηλή τιμή, καθώς κάθε παράγοντας θα χειρίζεται μόνο ένα κάθε φορά. Ωστόσο, ζωντανά-chat παράγοντες θα διαχειριστεί οριοθετούνται συνομιλίες ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι θα εξυπηρετούν μια μεγαλύτερη ποικιλία των καταναλωτών σε παρόμοιες χρονικές στιγμές από ό, τι ασύρματη τηλεφωνικό οδηγό πράκτορες.
Αυξημένες πωλήσεις γραμμών-τα καταστήματα στη γραμμή αναλύουν την συμπεριφορά του Γουάκερ στην ιστοσελίδα τους μέσα από μια μήτρα. Θα χρησιμοποιούν προγράμματα συστήματος συνομιλίας λογισμικού απευθείας σε σελίδες προϊόντων που είναι λιγότερο γνωστές για την κυκλοφορία, θα απαντούν σε συνήθεις ερωτήσεις και θα χρησιμοποιούν τη συγπεριήγηση για πελάτες που αγοράζουν πελάτες. Θα το λατρέψεις
Βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών-αν και πολλές ομάδες παρέχουν εργαλεία, όπως ο συνεργάτης στη βάση εμπειρίας Νοσηλευτικής και συχνές ερωτήσεις, οι πελάτες μπορεί να μην είναι έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά. Αυτές οι ομάδες θα προσφέρουν βοήθεια συνομιλίας με πηγές αυτοεξυπηρέτησης για να συμπληρώσουν τη χρήση του πελάτη. Αυτό θα αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών και επίσης θα αφαιρέσει τη δυσλειτουργία του εργοδότη στην υποστήριξη smartphones.
Δημιουργία πρόσθετης κυκλοφορίας-οι εταιρείες σε ορισμένες βιομηχανίες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό τους για την αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους και αναμένεται ότι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Ωστόσο, οι πιθανοί πελάτες μπορεί να διστάσουν να επικοινωνήσουν με οργανισμούς όπως οι οργανισμοί τους, οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι αντιπροσωπείες μηχανών μέχρι να έχουν λάβει απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Τέτοιοι οργανισμοί θα χρησιμοποιήσουν τη ζωντανή συνομιλία για να απαντήσουν σε συνήθεις ερωτήσεις που θα εμποδίσουν τους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: