10 "bedste" live chat software til din hjemmeside for 2020

Live chat software systemprogrammer kan være ansat af virksomheder til at yde hurtig støtte til deres computer maskine gæster og kunder. High live chat-løsninger giver tekst chat indhold,
Video, Help Desk, Voice og CRM. Chat kan klassificeres i 2 hovedtyper: Pro-Active chat, hvor gæsterne er velkomne til at hjemmesiden med en pop-up-boks, som de vil bruge til at tale med Associate i sygepleje agent, som fremmer placeringer, hvor nogen vil tage initiativet. Selskaber bør kigge efter en live chat software systemprogram, der integrerer med deres eksisterende e-handel, Help Desk, og CRM-systemer. Platformen skal være begavet til diskussion, præference indstillinger for delte vinduer og påmindelser og understøttende komponenter som arkiv-og rapportværktøjer. De højeste forhandlere af live chat software systemer omfavne LiveEngage, SnapEngage, LiveChat og Olark. Vi opkræver i øjeblikket Zendesk, fordi Premier placerer chat applikationen til vores viden, selvom du vil kunne se alternativt fremragende applikationer, der opfordrer til gode typer af muligheder.

Mest populære live chat software

FreshChat: en levende mobil elektronisk kommunikation og engagement ansøgning om salgsteams er blevet udviklet, der hjælper med at levere chatter på et mere personligt niveau.
CDMessenger: en favorit digital rejsende, der hjælper brugerne tale på en hurtig, effektiv og uigennemtrængelig måde. Dette omfatter alarmer, Sticky Notes og venture administrationsværktøjer.
Zopim: et hurtigt svar og veltimet støtte til eksperter, i stigende grad pakket med høje komponenter og klar til at beslutte, hvornår kunderne har brug for bekvemmelighed.
I: sygepleje kan være en fælles chat support platform med en Associate i en intuitiv og intuitiv stil, der kan erhverve og fil yderligere på klientens adfærd.
Geosag: Associate in Nursing har intelligente chat platforme, der informerer vigtige passageroplysninger, og hjælper virksomheder med at arbejde med tilfredsstillende forbedring af deres udsigter og deres tjenester.

Fordele ved live chat software

Udtalelsen fra vores chat software systemprogram tyder på, at forretningsrejser opstår, når disse store kanter misbruges af et sådant system:

Lav assistent gebyr-telefonguide giver en høj pris, som hver agent vil håndtere kun én ad gangen. Men live-chat agenter vil administrere afgrænset samtaler på samme tid, hvilket betyder, at de vil tjene et større udvalg af forbrugere på lignende tidspunkter end trådløse telefonguide agenter.
Øget linje salg-on-line butikker analysere om Wacker adfærd på deres hjemmeside gennem en matrix. De vil bruge chat software systemprogrammer direkte på produktsider, der er mindre kendte for trafik, besvare ofte stillede spørgsmål, og bruge Co-browsing for kunder, der køber kunder. vil elske
Forbedret kunde service-selvom mange teams leverer værktøjer som Associate in Nursing Experience basis og FAQ side, kan kunderne ikke være klar til at bruge dem effektivt. Disse teams vil tilbyde at have chat Assist med selvbetjenings kilder til at fylde kundernes brug. Dette vil øge kundetilfredsheden, og også fjerne arbejdsgiverens glitch i at støtte smartphones.
Generering af yderligere trafik-selskaber i nogle brancher bruger deres hjemmeside til at markedsføre deres varer eller tjenester, og det forventes, at gæster på hjemmesiden kan kontakte dem. Potentielle kunder kan dog tøve med at kontakte organisationer som deres organisationer, forsikringsselskaber og maskinforhandlere, indtil de har modtaget svar på deres spørgsmål. Sådanne organisationer vil bruge live chat til at besvare almindeligt stillede spørgsmål, der vil forhindre kunder i at kontakte dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: