10 bedste VoIP-software 2020 | Gratis & kommerciel Voice over IP-værktøjer

Du kan bruge VoIP-software systemet (Voice web Protocol) til at få adgang til nettet. Dette svar reducerer i høj grad omkostningerne ved telefonopkald takket være, at du er fuldt villig til at købe kun nettet, og der er ingen ekstra gebyr. Pinnacle VoIP software systemleverandører tilbyder Cell applikationer til at give dig mulighed for at foretage og modtage opkald overalt. Vigtige aspekter af denne funktion er video,
Skærmdeling, chat, fildeling og Internet konferencer. Sofistikerede muligheder for at starte giver maskin styrede ledsagere, navne køer og e-mail-integration. Standard VoIP strukturer Skype, Viber, Avaya | Otte og otte} × 8. Du vil være i stand til at gennemse vores dybtgående analyse af disse muligheder og overveje ringworthy, der er blevet bedømt mest i løbet af denne klasse gennem vores team af B2B eksperter.

Mest populære VoIP-software

MightyCall: en forbedret digital telefon maskine, der konsoliderer shopper opkald, sociale medier kommentarer og e-mails til at skabe et forenklet problem.
Ring Central: ring point kan være en cloud-telefon facilitet, som kunderne vil bruge til talekommunikation, linjekonferencer, forretningskonferencer og ekstramateriale.
8×8 VoIP telefon service: for små teams og tunge virksomheder, en otte × otte hosted telefonselskab tilbyder overlegne aspekter såsom Internet konferencer, smartphone integration, og web faxning.
Skype: Skype kan være en webbaseret kommunikationsapp, der handler om verdens opkald, video chat og SMS'er.
ShoreTel Sky: Shorel Sky kan være en suite af Cloud-hostede smartphone muligheder, der kombinerer alle virksomhedens kommunikations processer, sammen med omfattende telefonopkald, video kongres opkald, cellulære kommunikation, og Internet deling praktisk.
Google hangouts: Google hangouts er en mundtlig udvekslingsplatform, der er udviklet via Google, og som hjælper kunderne med at bruge flere orale udvekslings medier med stemme-, tekst-og video chat.

Fordele ved VoIP

VoIP vil skære gebyrer for agenturer fra alle skalaer og industrier, især på den massive skala, der ville gøre det muligt for en stabil bredbånd Association til at bære flere opkald og instant elektronisk kommunikation på samme tid. Medmindre du vælger at have selskaber med standardiseret teknologi som MIP, vil du ikke blive tvunget til at få højt prissat hardware til at hjælpe det. De fleste leverandører leverer under alle omstændigheder en aftale frit pakke, hvilket betyder, at du betaler fuldt ud, mens du er i tvivl. En billig attraktion er en nyttig fordel for lokaliserede virksomheder, der udfører industrielle foretagender internationalt, især hvis du mener, at interne forhandlinger er helt gratis.

VoIP omdirigerer opkald til cellulære enheder-en anden tydelig fordel er, at du blot få magt til at foretage/modtage opkald til din personlige celle enhed, uanset hvor du har sat i en ansøgning eller standalone udvidelse, vil du være i stand til at træffe beslutninger med det samme fra arbejdspladsen.

VoIP kommer med en kraftfuld feature-Suite-desuden er VoIP Magic gør og gør opkald ganske enkelt: mens nogle agenturer mener, at de vil blive forbedret i en linje, andre køre som traditionelle telekommunikation og ring hver enkelt klokke og fløjte. , Er det nødvendigt, at hver af disse klasse målinger kobles til industrivirksomheder. Derfor gentages onconsolidation hos leverandører, der leverer tjenester såsom voicemail, instant Notifications, optagelse, transskription, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: