10 καλύτερο λογισμικό VoIP 2020 | Δωρεάν & εμπορική φωνή πάνω από τα εργαλεία IP

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα λογισμικού Voice Web Protocol (VoIP) για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δίκτυο. Αυτή η απάντηση μειώνει σημαντικά το κόστος των τηλεφωνικών κλήσεων χάρη στο ότι είστε πλήρως πρόθυμοι να αγοράσουν μόνο το δίχτυ και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. Η πυραμίδα προμηθευτές συστήματος λογισμικού VoIP προσφέρουν εφαρμογές κελιών που σας επιτρέπουν να κάνετε και να λαμβάνετε κλήσεις οπουδήποτε. Σημαντικές πτυχές αυτής της δυνατότητας είναι τα βίντεο,
Εμφάνιση κοινής χρήσης οθόνης, συνομιλίας, κοινής χρήσης αρχείων και διασκέψεων μέσω Internet. Οι εξελιγμένες επιλογές για την εκκίνηση παρέχουν αεροσυνοδούς, ουρές ονομάτων και ενοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τυπικές δομές VoIP Skype, Viber, Avaya | 8 και 8 × 8. Θα είστε σε θέση να περιηγηθείτε σε βάθος ανάλυση αυτών των επιλογών και να εξετάσει το ringworthy που έχει αξιολογηθεί περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της τάξης μέσω της ομάδας μας των ειδικών Β2Β.

Πιο δημοφιλές λογισμικό VoIP

Ισχυρότερη κλήση: μια βελτιωμένη ψηφιακή τηλεφωνική μηχανή που ενοποιεί κλήσεις αγοραστή, σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δημιουργήσετε ένα απλοποιημένο ζήτημα.
RingCentral: το RingCentral μπορεί να είναι μια τηλεφωνική εγκατάσταση σύννεφο που θα χρησιμοποιούν οι πελάτες για φωνητικές επικοινωνίες, διασκέψεις γραμμών, επιχειρηματικά συνέδρια και πρόσθετα.
8×8 VoIP τηλεφωνική υπηρεσία: για μικρές ομάδες και βαριές επιχειρήσεις, μια φιλοξενούμενη τηλεφωνική εταιρεία οκτώ × οκτώ προσφέρει ανώτερες πτυχές, όπως διασκέψεις μέσω Internet, ενοποίηση smartphone και Web fax.
Skype: Skype μπορεί να είναι ένα web-based app επικοινωνίας που ασχολείται με τις παγκόσμιες κλήσεις, συνομιλία μέσω βίντεο και γραπτών μηνυμάτων.
Κοντός ουρανός: ο κοντός ουρανός μπορεί να είναι μια σουίτα από επιλογές smartphone που φιλοξενούνται στο cloud, οι οποίες συνδυάζουν όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες επικοινωνίας, μαζί με εκτεταμένες τηλεφωνικές κλήσεις, κλήσεις για σύμβαση βίντεο, κυτταρική επικοινωνία και πρακτικότητα κοινής χρήσης Internet.
Βίντεο Google: το Google Le είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής από το στόμα που αναπτύχθηκε μέσω της Google, βοηθώντας τους πελάτες να χρησιμοποιούν πολλαπλά μέσα ανταλλαγής από του στόματος με τη φωνή, το κείμενο και τη συνομιλία μέσω video.

Οφέλη της VoIP

Η VoIP θα μειώσει τα τέλη για τους οργανισμούς από όλες τις κλίμακες και τις βιομηχανίες, ειδικά στη μαζική κλίμακα που θα επέτρεπε σε μια σταθερή ευρυζωνική σύνδεση να μεταφέρει πολλαπλές κλήσεις και άμεσες ηλεκτρονικές επικοινωνίες ταυτόχρονα. Εκτός και αν επιλέξετε να έχετε εταιρείες με τυποποιημένη τεχνολογία όπως η ΔΜΑ, δεν θα αναγκασεις να πάρετε υλικό υψηλής τιμής για να το βοηθήσετε. Οι περισσότεροι προμηθευτές, σε κάθε περίπτωση, παρέχουν ένα πακέτο χωρίς σύμβαση, το οποίο σημαίνει ότι πληρώνετε πλήρως, ενώ αμφιβάλλετε. Ένα φθηνό αξιοθέατο είναι ένα χρήσιμο πλεονέκτημα για τις τοπικές επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν βιομηχανικές επιχειρήσεις διεθνώς, ειδικά αν πιστεύετε ότι οι εσωτερικές διαπραγματεύσεις είναι εντελώς ελεύθερες.

VoIP ανακατευθύνει κλήσεις σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας-ένα άλλο ξεχωριστό πλεονέκτημα είναι ότι απλά κερδίζετε τη δύναμη να κάνετε/λαμβάνετε κλήσεις στην προσωπική σας συσκευή κυττάρων, όπου και αν έχετε βάλει σε μια εφαρμογή ή αυτόνομη επέκταση, θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις αμέσως από το χώρο εργασίας.

VoIP έρχεται με ένα ισχυρό χαρακτηριστικό-σουίτα-επιπλέον, VoIP Magic κάνει και κάνει κλήσεις πολύ απλά: ενώ ορισμένες υπηρεσίες πιστεύουν ότι θα βελτιωθούν σε μια γραμμή, άλλοι τρέχουν όπως οι παραδοσιακοί τηλεπικοινωνίες και κουδουνίζουν κάθε κουδούνι και σφυρίχτρα. , Είναι απαραίτητο κάθε μία από τις εν λόγω τάξεις να συνδυάζεται με βιομηχανικές επιχειρήσεις. Επομένως, επαναλάβετε την ενοποίηση σε προμηθευτές που παρέχουν υπηρεσίες όπως φωνητικό ταχυδρομείο, άμεσες ειδοποιήσεις, εγγραφή, μεταγραφή, κ. λπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: