10 beste VoIP-software 2020 | Gratis & commerciële Voice over IP tools

U het VoIP-software systeem (Voice web Protocol) gebruiken om toegang te krijgen tot het net. Dit antwoord aanzienlijk vermindert de kosten van telefoontjes dankzij dat u volledig bereid bent om alleen het net te kopen en er is geen extra kosten. De leveranciers van Pinnacle VoIP-software systemen bieden mobiele applicaties waarmee u overal bellen en gebeld kunnen worden. Belangrijke aspecten van deze functie zijn video,
Scherm delen, chatten, delen van bestanden en Internet Conferencing. Geavanceerde opties om op te starten bieden computergestuurde vliegend, naam wachtrijen en e-mail integratie. Standaard VoIP-structuren Skype, Viber, Avaya | Acht en acht} × 8. U zult in staat zijn om te bladeren onze diepgaande analyse van deze opties en overwegen de ringworthy dat is het meest beoordeeld tijdens deze klasse via ons team van B2B-experts.

Meest populaire VoIP-software

MightyCall: een verbeterde digitale telefoon machine die shopper-oproepen, reacties op sociale media en e-mails consolideert om een vereenvoudigd probleem te creëren.
RingCentral: ring Point kan een Cloud-telefoon faciliteit zijn die klanten zullen gebruiken voor spraakcommunicatie, lijn conferenties, zakelijke conferenties en extra's.
8 x 8 VoIP Phone Service: voor kleine teams en zware ondernemingen biedt een acht × acht gehoste telefoonmaatschappij superieure aspecten zoals Internet Conferencing, smartphone-integratie en faxen via het web.
Skype: Skype kan een webgebaseerde communicatie-app zijn die zich bezighoudt met wereld gesprekken, videochat en sms'en.
ShoreTel Sky: Shorel Sky kan een suite van Cloud-gehoste smartphone opties die alle zakelijke communicatieprocessen combineren, samen met uitgebreide telefoongesprekken, video Conventie oproepen, cellulaire communicatie, en Internet delen bruikbaarheid.
Google hangouts: Google hangouts is een mondeling uitwisselingsplatform dat is ontwikkeld via Google, waardoor klanten meerdere mondelinge uitwisselings mediums kunnen gebruiken met spraak-, tekst-en videochat.

Voordelen van VoIP

VoIP zal kosten voor agentschappen van alle weegschalen en industrieën verlagen, vooral op de enorme schaal die een stabiele breedbandverbinding mogelijk maakt om meerdere oproepen en directe elektronische communicatie tegelijk te kunnen uitvoeren. Tenzij u ervoor kiest om bedrijven met gestandaardiseerde technologie zoals MIP te hebben, zult u niet worden gedwongen om zeer geprijsde hardware te krijgen om het te helpen. De meeste leveranciers leveren in ieder geval een contract vrij pakket, wat betekent dat u volledig betaalt, terwijl u twijfelt. Een goedkope attractie is een nuttig voordeel voor gelokaliseerde bedrijven die internationaal industriële ondernemingen ondernemen, vooral als u van mening bent dat interne onderhandelingen volledig gratis zijn.

VoIP leidt oproepen naar mobiele apparaten-een ander duidelijk voordeel is dat je gewoon de kracht krijgt om te bellen/ontvangen van oproepen naar uw persoonlijke mobiele apparaat, waar u hebt gezet in een applicatie of standalone extensie, zult u in staat om beslissingen te nemen meteen van de werkplek.

VoIP wordt geleverd met een krachtige feature-Suite-Daarnaast is VoIP Magic het maken en bellen eenvoudig: terwijl sommige agentschappen denken dat ze zullen worden verbeterd in een lijn, anderen draaien als traditionele Telecom en ring elke bel en fluit. , Is het noodzakelijk dat elk van die klassen metingen aan industriële ondernemingen wordt gekoppeld. Herhaal daarom onconsolidatie bij leveranciers die services bieden zoals voicemail, instant notifications, opnemen, transcriptie, enzovoort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: