5 bedste IT-support & Help Desk-software og-værktøjer i 2020

Hjælpe tabellen er det gamle navn på computerkode program enheden og er ansat til at besvare protektor spørgsmål og tekniske henvendelser. Hjælp-tabellen hjælper computerkode program besætning sange og hjælper med at overvinde problemer på en meget tidsbundet måde.
Men ud over dette, forbruger-til-forbruger kontakter, meddelelser, transaktioner og mange optegnelser, der vil også være relevante i fremtiden. Den høje kvalitet facilitet er en centraliseret Portal for tilbagevendende forespørgsler i form af e-mail-adresser, telefonnumre, chat-programmer og alle mundtlige udveksling kanaler af sociale netværk. Mange af dem giver desuden Metrics og indsigt, der giver dig værdi for forbrugernes og agentens præstation. Vi støtter dig til at tjekke vores progressive Heal Table bord hoved Zendesk, men måle alternative velkendte løsninger, der er opført under denne klasse.

Mest populære Help Desk-software

Freshdesk: Freshdesk kan være en standard Cloud-hosted bekvemmelighed bord enhed med et understøttende aspekt og mindeværdig kundeservice.
Zendesk: Zendesk kan være en kerne Cloud-hostet facilitet, som er en tabel løsning for hvert af de mindre agenturer, såsom gigantiske multinationale selskaber som Zappos og Groupon.
SAManage: SENAGE kan være en almindeligt anvendt IT-leverandørtabel og plus administrations opløsninger, som vil opstå, før de implementeres gennem en ægte Cloud SaaS-baseret model.
Salesforce Service Cloud: Salesforce Service Cloud giver organisationer mulighed for at oprette forbindelse og flytte med deres kunder på tværs af alle velkendte kanaler samt til brug i video og sociale medier.
LiveAgent: LiveAgent kan være en standard funktionstabel support platform, der forbinder flere kanaler i en meget kompakt pakke.

Fordele ved Help Desk-software

Den bedste hjælpsomme tabel computerkode program kan give virksomheder som din til deres problem, mens ikke evaluere udsigten videnskab krise. Derudover vil teams øge deres magt gennem tekniske vidensrelaterede idéer af høj kvalitet. Så hvad vil det betyde? Dette kan være den kapacitet, der kan skabe yderligere besparelser for din organisation, da du vil bruge værktøjer som automatisering, selvbetjening, og alternative fremskridt effektivitet muligheder.

Hvis implementeret korrekt, disse tabel computerkode programstrukturer vil forbedre dit agentur eller agentur operationer på fem væsentlige måder:

  • Lav hånd ladning på grund af selvbetjening instrumentering
  • Konfigurere hver og løse problemer, der opstår hurtigere
  • Arbejde med informationsteknologi problemer til at skærearbejdet i arbejdstagere World Health Organization klasse måling uløste
  • Give høj gennemsigtighed og kommunikation i dine kunders anmodninger, fra pris billet tilbud til deres løsninger.
  • Automatisk forbedring forbedre, triaging, men som forrang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: