Καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία κοινωνικής συνεργασίας για μικρές επιχειρήσεις

Τα προγράμματα συστημάτων λογισμικού κοινωνικής συνεργασίας έχουν προσωπικές πλατφόρμες δικτύωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αλληλεπίδραση και συνεργασία με τη βοήθεια του προσωπικού του εμπορίου. Θα χρησιμοποιήσουν τις επιλογές ομαδοποίησης για διάφορες επιλογές.
Χρησιμοποιήστε άμεση ηλεκτρονική επικοινωνία για επικοινωνία και απλά αυξήστε τα καθήκοντά σας. Τα προηγμένα συστήματα λογισμικού κοινωνικής συνεργασίας παρέχουν τμήματα διαχείρισης έργου, αλλά ξεχωριστά εργαλεία για βιντεοσυνομιλίες και ασύρματη τηλεφωνική συνομιλία και κοινή χρήση αρχείων. Τα μέλη του πληρώματος θα χρησιμοποιήσουν αυτή την απάντηση σε ιδιωτικά και έντονα κοινόχρηστα έγγραφα. Οι κύριες δομές κοινωνικής συνεργασίας αγκαλιάζουν επίσης το Χίπκουβερ, το χαλαρό, το Podio, το ναυάγιο και την πλατφόρμα εξω. Θα περιηγηθείτε στους τεράστιους επικριτές μας ως άτομα του είδους για να κατανοήσετε αυτές τις εφαρμογές και να ελέγξετε τους σύγχρονους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της κατηγορίας νομισμάτων.

Το πιο δημοφιλές λογισμικό κοινωνικής συνεργασίας

SemPage: το SemPage μπορεί να είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή συνεργασίας για μικρές επιχειρήσεις και οργανισμούς μεγάλης κλίμακας.
Φλυαρία: φλυαρία μπορεί να είναι μια χρονική περίοδο Corporation κοινωνική συνεργασία εφαρμογή, η οποία συνδυάζει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων και των μονάδων δίσκου μέσα σε μια εταιρεία.
Ryver: Ryver παρουσιάζει την αποτελεσματικότητα της αναγνωσιμότητας της συνομιλίας και πλευρών συζήτηση σε ένα αναξιόπιστα σύστημα.
HyperOffice: το HyperOffice παρέχει ένα καλό εργαλείο συνεργασίας σε σύνδεση, το οποίο μπορεί να έχει συνηθίσει σε πολύ κοινόχρηστα αρχεία και έγγραφα.
Πλουσμορφή: οι Πλουσιμορφές επιτρέπουν σε άτομα και ομάδες να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συζητήσουν συνεκτικές χρονικές περιόδους.

Οφέλη από το λογισμικό κοινωνικής συνεργασίας

Η επιλεγμένη διάκριση μας δείχνει ότι ένα πρόγραμμα υψηλής ποιότητας λογισμικού κοινωνικής συνεργασίας παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Η υψηλή αντίληψη του 2 εμπίπτει στην εταιρεία
  • Άμεση διαβίβαση πληροφοριών
  • Βοηθά στην ενίσχυση 2 ομάδων μέσω εκπληκης επικοινωνίας
  • Μετά τη χρήση ενός προγράμματος συστήματος κοινωνικής συνεργασίας για την προώθηση του προϊόντος, θα δημιουργήσετε επιπλέον αξεσουάρ.
  • Οι ηγέτες συνεργασίας βελτιώνουν 2 πολιτιστικές κουλτούρες όταν οι εργαζόμενοι καθοδηγούν ο ένας τον άλλον μέσω της κοινωνικής συνεργασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: