Beste Windows Backup-software 2020: gratis en betaalde opties

Een back-uppakket betekent meer kennis kopiëren van een. Een heleboel noodsituaties zoals een ongeval} in het toernooi, kruiden ramp, druk storing of gebruikers storingen. Pakket functies die de techniek van back-up manipuleren en zuivering tools toevoegen naast bestanden, mappen, harde schijven, databases en zelfs de volledige netwerkserver Area unit.

Het back-uppakket is vooral gewend aan back-up essentiële gegevens die zich op server en PC vervelend drives. Het wordt gebruikt voor Personal PC-systemen, zoals organisatie computers, servers en netwerkapparaten. Back-uppakket programma Back-up besturingsapparaat classificatie voor verschillende gebruikers en diverse belangrijke kennis op laptop/station. Tijdens deze les beginnen onze leiders met het onderzoeken van VMWare vCenter servers en alternatieve advies oplossingen.

Meest populaire back-upsoftware

Carbonite: de Cloud en hybride back-up-en genezings Programma's van Carbonite bieden veilige, non-stop statistieken bescherming voor kleine bedrijven, middelgrote bedrijven en residentiële gebruikers. De tool biedt automatische cloudback-up voor uw Foto's, documenten en meer.
VERITAS NetBackup: een marktleider in bedrijfs back-up-en genezings pakketten, VERITAS NetBackup is bedoeld om grootschalige en pijnlijke datacenteromgevingen te verlichten. Het wordt gebruikt door een verzameling van bedrijven, en versterkt en vereenvoudigt de bescherming van de feiten in de hele onderneming.
NetApp back-up en herstel: u zult in staat zijn om NetApp back-up en herstel antwoord te verwijderen om uw essentiële kennis te beschermen. U de operationele efficiëntie verhogen door de back-uptijd te verkorten en de kennisverwerving te vergroten.
Code 42 CrashPlan: Zorg ervoor dat je je feiten verdedigt met het gebruik van de laatste back-up van code 42 CrashPlan ontworpen om bedrijfscontinuïteit te creëren. U de laatste record kopen in een on-premises, beveiligde code kardinaal, op een openbare plaats of tijdens een hybride voorbereiding.
Acronis Backup and Recovery: Bewaar en herstel bestanden, mappen, partities en nog veel meer manieren. U al uw essentiële structuren-fysiek, virtueel en Cloud-beschermen met dit betaalbare back-upantwoord dat kan worden beheerd via een enkele, eenvoudig te gebruiken console.

Voordelen van back-upsoftware

  • U krijgt toegang tot volledige kopieën van de bestanden in de gegevens van uw organisatie.
  • Het beschermen van kritieke gegevens tijdens een match van een fysieke ramp of schending van de Gemeenschap.
  • Eenmaal gestoord, zul je in staat zijn om snellere reparaties en hogere gegevens te krijgen.
  • Twee nauwkeurige back-upsystemen zullen uw bedrijf aanzienlijk sterker maken en de zekerheid bieden dat zij geconfronteerd worden met schadelijke dreigingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: