Bedste Windows backup software 2020: gratis og betalte muligheder

En sikkerhedskopierings pakke betyder, at du kopierer mere viden fra en. En masse nødsituationer som en ulykke) i turneringen, urte katastrofe, trykfejl eller bruger forstyrrelser. Pakke funktioner, der manipulerer teknikken med backup og tilføje rensnings værktøjer ud over filer, mapper, harddiske, databaser, og selv den fulde netværksserver Områdeenhed.

Backup-pakken er særligt vant til backup væsentlige data, der er bosiddende på server og PC kedelige drev. Det bruges til personlige PC-systemer, såsom organisationens computere, servere og netværksenheder. Backup pakke program backup operativ enhed klassifikation for forskellige brugere og forskellige vigtige viden på laptop/drev. I løbet af denne klasse begynder vores ledere at undersøge VMWare vCenter-servere og alternative konsulent løsninger.

Mest populære backup software

Carbonite: Carbonite Cloud og hybrid backup og healing programmer giver sikker, nonstop statistik beskyttelse for små virksomheder, mellemstore virksomheder og private brugere. Værktøjet tilbyder automatisk Cloud backup til dine fotos, dokumenter og meget mere.
Veritas NetBackup: en markedsleder i virksomhedens backup og healing pakker, Veritas NetBackup er beregnet til at lette storstilet og smertefulde datacentermiljøer. Det bruges gennem en samling af virksomheder, og styrker og forenkler beskyttelsen af fakta i hele virksomheden.
NetApp backup og Recovery: du vil være i stand til at fjerne NetApp backup og Recovery svar for at beskytte din grundlæggende viden. Du vil være i stand til at øge driftseffektiviteten ved at reducere backup tid og øge erhvervelse af viden.
Kode 42 CrashPlan: Sørg for at forsvare dine fakta med brug af den sidste backup af Code 42 CrashPlan designet til at skabe virksomhedens kontinuitet. Du vil være i stand til at købe den sidste post i en lokal, sikker kode kardinal, på et offentligt sted eller under en hybrid forberedelse.
Acronis Backup og Recovery: gemme og gendanne filer, mapper, partitioner og mange flere måder. Du vil være i stand til at beskytte alle dine væsentlige strukturer-fysiske, virtuelle og Cloud-med denne overkommelige backup svar, der kan styres gennem en enkelt, nem at bruge konsollen.

Fordele ved backup software

  • Du vil kunne få adgang til komplette kopier af filerne i organisationens oplysninger.
  • Beskyttelse af kritiske data under en kamp af en fysisk katastrofe eller et Fællesskabs brud.
  • Når forstyrret, vil du være i stand til at få hurtigere reparationer og højere data.
  • To præcise backup systemer vil gøre din virksomhed betydeligt stærkere og give sikkerhed for at modstå ondsindede trusler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: