Λογισμικό κορυφαίων ανθρώπινων πόρων (HR)-2020 κριτικές και τιμολόγηση

Ένα πακέτο ανθρώπινων προμηθειών μπορεί να είναι ένα σύνολο πακέτων σχεδιασμένων για τη χρήση ανθρώπινων πόρων,
Ειδικά σε καθήκοντα όπως επιτεύγματα, έλεγχος, επιτεύγματα και ανάλυση. Τα προγράμματα του πακέτου χρόνου που χρησιμοποιούνται από τη μονάδα οργάνωσης χρόνου συσχετίζει τα τμήματα για να αναζητήσετε χαρισματικούς και εξαρτώμενους ηθοποιούς και προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένες ενότητες, όπως η διαχείριση μισθοδοσίας, η αναζήτηση χρόνου και αξίας, η ομαδική δράση και η διαχείριση παροχών. Επιπλέον, υπάρχουν εφαρμογές ενός τύπου που προσφέρουν πτυχές όπως η ταυτότητα δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι πύλες αυτοεξυπηρέτησης και η έξυπνη κάλυψη. Ο ηγέτης κατά τη διάρκεια αυτής της κατηγορίας είναι το Bunbury, αν και μπορεί να χρειαστεί να ελέγξετε σωστά όλα τα συστήματα που αναγράφονται αυτήν τη στιγμή.

Πιο δημοφιλές λογισμικό HR

Zoho People: ένα γνωστό μέλος της σουίτας για την παραγωγικότητα του Τζόνο που καλύπτει όλες τις λειτουργίες διαχείρισης των εργαζομένων, εξουσιοδοτημένο με μια συγκεντρωτική πληροφόρηση και Self-Service του εργαζόμενου.
Μπαμπού: εφαρμογή καλού ανθρώπινου δυναμικού για μικρές και μεσαίες ομάδες με ενσωματωμένο σύστημα κυνηγιού κονιάματος (ATS).
Εργάσιμη ημέρα: μια ευρέως γνωστή απάντηση στην SaaS σε μεγάλης κλίμακας και παγκόσμιες υπηρεσίες που ενσωματώνουν τη διακυβέρνηση του ανθρώπινου κεφαλαίου με τη διαχείριση μισθοδοσίας και χρηματοδότησης, και μπορεί να είναι μια στερεά ποικιλία για να κατακτήσει το ΑΕΠΑ.
Επιτυχητές (SAP): προηγμένες δομές χρόνου με βάση το cloud, με ισχυρές λειτουργίες που σας επιτρέπουν να αναπτύξετε το προσωπικό σας και να διατηρήσετε τους πρώην ανταγωνιστές σας.
η απόκτηση ταλέντων: συνεργάτης-πλατφόρμα επιβίβασης μοντέρνα επαγγελματική πύλη, η οποία εξουσιοδοτεί τις ομάδες να τροποποιήσουν και να βελτιώσουν τη μέθοδο επίτευξης τους.
Zoho στρατολόγηση: ένα πακέτο επιτευγμάτων με βάση το cloud που είναι γεμάτο με προσαρμόσιμα σημεία για να βοηθήσει τους οργανισμούς να προσέξουν γρήγορα τον σωστό υποψήφιο.

Οφέλη του λογισμικού HR

Οι δομές διακυβέρνησης των ανθρώπινων πόρων είναι επί του παρόντος σημαντικά χαμηλότερες οριακές τιμές για τη χρονική μονάδα των διευθυντών για την παρακολούθηση της εργασίας των εργαζομένων τους και έχουν επιταχύνει τη μέθοδο πρόσληψης. Η σωστή αξιολόγησή μας δείχνει ότι υπάρχουν αρκετά έκτακτα οφέλη από τη δέσμη μέτρων για τη διαχείριση της ανθρώπινης υποστήριξης:

Βελτιωμένο σώμα εκτελεί: ο σημαντικότερος στόχος της ενοποιημένης μονάδας της σουίτας χρόνου είναι να τροποποιήσει κριτικά τις λειτουργίες του χρόνου της μεμονωμένης μονάδας και να αυτοματοποιήσει την ευθύ λειτουργία της μονάδας χρόνου μέσα στο σύστημα.
Βελτίωση της πρόσληψης: Αν θέλετε μόνο το προσωπικό σας να ζήσει, τότε η καλύτερη ράτσα και το καλό επίτευγμα και τα εργαλεία θνητής παρατήρησης μπορούν επίσης να είναι μια ευχάριστη προοπτική. Σήμερα, πολλές τέτοιες επιλογές θα δημοσιεύσουν επίσης ρομποτικά τις κενές θέσεις εργασίας σας σε συμβούλια εργασίας ως λιανοπωλητές μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ομοίως, θα απλοποιήσει την εποπτεία του υποψηφίου και θα βελτιώσει την επιβίβαση των τελευταίων εργαζομένων. Με την ανακάλυψη και την άμεση προώθηση των πληροφοριών των υποψηφίων και τις δυνατές επιλογές κάλυψης, η επιχειρηματική σας επιχείρηση θα οικοδομηθεί στην πρώτη γραμμή της ομάδας υποψηφίων σας, ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνεται το ταλέντο σας.
Προηγμένο εργατικό δυναμικό: το σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σας βοηθά να επιβεβαιώσετε ότι το ικανοποιητικό προσωπικό σας αναγνωρίζεται και ανταμείβεται από καιρό σε καιρό, έτσι ώστε να παραμείνουν στην επιχείρησή σας και να κάνουν μια απίστευτη δουλειά. Ένα καλό είδος του εργαλείου διαχείρισης του εγκεφάλου θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό: συνολική αξιολόγηση των επιδόσεων, ανατροφοδότηση από ομοτίμους, καθοδήγηση των εργαζομένων, και διάφορα εργαλεία ανάπτυξης. Οφέλη από τη χρήση των φορέων, όπως υψηλό ηθικό, υψηλό ποσοστό κατακράτησης και αυξημένη παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: