Κορυφαία 5 Best λογισμικό διαχείρισης έργου και εργαλεία στο 2020

Ο κώδικας υπολογιστή διαχείρισης έργου αναφέρεται σε εργασίες που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη μεταφορά αναθέσεων και να την κάνουν επιπλέον οικονομική. Με την πρόσληψη ενός συστήματος διαχείρισης πρόκλησης,
Μπορείτε να ορίσετε επιπλέον ρεαλιστικά ορόσημα και προθεσμίες, να συνδέσετε και να αυτοματοποιήσετε τις εξαρτώμενες αναθέσεις και να στοχεύσετε όλα τα μέλη του πληρώματος στα παραδοτέα τους. Τα προγράμματα κώδικα υπολογιστή διαχείρισης έργου τυπικά δώρο γραφήματα Gantt και τα εργαλεία εντοπισμού χρόνου και βοήθειας, όπως ορατά στοιχεία. Οι πιο αποτελεσματικές εφαρμογές θέατρο κατά τη διάρκεια αυτής της κατηγορίας είναι Mon.com. Θα μελετήσετε επιπλέον σχετικά με τον κωδικό υπολογιστή διαχείρισης αποστολών από τον ονομαστικό μας οδηγό.

Λογισμικό διαχείρισης έργου

Η ρίρκε είναι ο συσχετισμένος κώδικας ηλεκτρονικού υπολογιστή διαχείρισης έργων, σχεδιασμένος να κάνει τους εκχωρημένο και συνευρέσεως οργανισμούς ταχύτερους και επιπλέον οικονομικούς.
Asana: ένας για συνεργατικές επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις είναι το βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης αποστολών που επιτρέπει τη συνεργασία συμπλεγμάτων και την επικοινωνία ως μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις.
Trello: το Trello μπορεί να είναι ένας κώδικας υπολογιστή συνεργασίας που βοηθά τους χρήστες να παραπέμπουν σε μια εργασία σε πραγματικό χρόνο.
Ο κλήγιος: το Κλαρισον είναι ένα εργαλείο εταιρικής κατηγορίας που συνδυάζει την κοινωνική αφοσίωση και την ισχυρή διαχείριση των προκλήσεων με έναν πολύ ιδιαίτερο και βολικό τρόπο.
JIRA: ο σκοπός του JIRA είναι να σας βοηθήσει να καταγράψετε, να εκχωρήσετε και να ορίσετε προτεραιότητες για την εργασία σας. Αυτό σας επιτρέπει να διαχειριστείτε ολόκληρη τη μέθοδο βελτίωσης της εφαρμογής-από το σχεδιασμό για την εκκίνηση.

Οφέλη από το λογισμικό διαχείρισης έργων

Ψάξε για μια πλατφόρμα που οι μηχανικοί με την υπόλοιπη επιχείρησή σου. Μια ευέλικτη εφαρμογή προγράμματος κώδικα υπολογιστή διαχείρισης εκχώρησης θα πρέπει να επιτρέπει στο εμπόριο σας να προσελκύσετε χρήστες, να ενσωματώσει τις διάφορες λειτουργίες του και να επεκτείνει τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες, μειώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα της εταιρείας σας. Εάν θα δείτε μια απάντηση One-Piece που σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε όλες αυτές τις λειτουργίες, τότε κυνηγάτε για μια λύση που είναι τιμή για τα ψώνια.

Πάντα να σκέφτεστε τις ανάγκες της επιχείρησής σας αναπτυχθείτε τι θα χρειαστεί ο οργανισμός μου; Ένα πρόγραμμα διαχείρισης κώδικα υπολογιστή πρόκληση, πριν από την αγορά ενός προγράμματος, είναι μόνιμα κορυφαία εγκοπή για να σκεφτούμε αυστηρά και κατάλληλα σχετικά με τις επιθυμίες της εταιρείας σας, η ποικιλομορφία των ατόμων είναι εκτός από τη χρήση του εργαλείου και, ως εκ τούτου, το εργαλείο είναι Πτυχές που δεν είναι μόνο δικές σας, ικανοποιούν τις εταιρικές επιθυμίες. Αλλά εκτός από αυτό αύριο.

Το μοντέλο αποτίμησης είναι ένα σημαντικό μέλημα για την εκκίνηση που θα πρέπει απλά να ελέγξετε. Για παράδειγμα, αντί να αγοράσετε την επίλυση της διοίκησης της επιχείρησης οριστικά, για ένα μήνα ή ίσως ένα έτος {ανάλυση | Απάντηση} γιατί δεν αγοράζετε σήμερα; Μια συνδρομή για τη χρήση εξαρτημάτων για ένα μήνα ή ένα χρόνο θα κοστίσει ένα τόνο, αλλά αγορές για λύσεις πρόγραμμα κώδικα υπολογιστή, ειδικά όταν δεν είστε θετικοί το εργαλείο είναι ιδανικό για την επιχείρησή σας. Οι πωλητές του τόνου παρέχουν ένα μηνιαίο προεξοφλητικό επιτόκιο σε ερωτηθέντες για τις ετήσιες εταιρείες συνδρομής στυλ ως εναλλακτική λύση, έτσι μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που θα επιλέξετε να σκεφτείτε αυστηρά. Φήμες για τον προμηθευτή της απάντησης. Το οποίο θα σας επιτρέψει να προσθέσετε ή να περιορίσετε γρήγορα την ποσότητα των χρηστών ή να αναπτύξετε θετικές επιλογές. Επιπλέον, φαίνεται ότι υπάρχει ένας οργανισμός που θα σας προσφέρει την επιλογή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, αν αργότερα ανακαλύψετε ότι η λύση της διοίκησης επιχειρήσεων ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται με ασφάλεια στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Επιπλέον, θα σας δώσει ένα πρώτο πλεονέκτημα για τον έλεγχο των διαφόρων δομών πρόκληση, οι οποίες παρέχουν μια δοκιμαστική ιδιότητα μέλους για να προσδιορίσετε σε ένα πολύ περιορισμένο χρόνο, εάν η απάντηση απαιτεί την επιχείρησή σας.

Προτού επιλέξετε ένα εργαλείο συνεργατικής εταιρικής διαχείρισης, σκεφτείτε να λαμβάνετε ένα σχόλιο ή σχόλια από την εξαίρεση των μελών του συμπλέγματος, ειδικά το τεκμήριο ότι απλώς πάσχετε από την απάντηση. Εξετάστε τα ζητήματα που θα αντιμετωπίσουν την προσδοκία του οργάνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: