Top 5 bedste projektledelse software & Tools i 2020

Project Administration computer Code refererer til opgaver, der er designet til at lette tildeling transport og gøre det ekstra økonomisk. Ved at anvende et udfordrings administrationssystem
Du kan angive yderligere realistiske milepæle og deadlines, binde og automatisere afhængige tildelinger og målrette alle medlemmer af besætningen mod deres leverancer. Project Management computer Code programmer typisk gave Gantt diagrammer og tid og støtte opdagelse værktøjer såsom synlige tickers. De mest effektive teater apps i denne kategori er mon.com. Du vil studere yderligere om mission Management computerkode fra vores nominelle guide.

Software til projektstyring

Wrike: Wrike er den tilhørende on-line projektledelse computerkode, designet til at gøre tildelte og co-placeret bureauer hurtigere og ekstra overkommelig.
Asana: Asan for Collaborative Enterprise og Small Enterprise er mission administration Utility, der giver klyngesamarbejde og kommunikation som store virksomheder.
Trello: Trello kan være et samarbejde computerkode, der hjælper folk henvise til en opgave i realtid.
Clearson: Clarison er et associeret Enterprise-grade værktøj, der kombinerer social engagement og kraftfuld Challenge Management på en meget speciel og bekvem måde.
JIRA: Formålet med JIRA er at hjælpe dig med at fange, tildele og indstille prioriteter for dit arbejde. Dette giver dig mulighed for at styre hele metoden til program forbedring-fra planlægning til lancering.

Fordele ved projektstyrings software

Se efter en platform, der ingeniører med resten af din virksomhed. En fleksibel opgaveadministration computerkode program bør gøre det muligt for din handel at engagere brugere, indarbejde sine forskellige funktioner, og udvide initiativer og aktiviteter, samtidig med at reducere din virksomheds udgifter. Hvis du vil se et ét stykke svar, der giver dig mulighed for at inkludere alle disse funktioner, så du jage efter en løsning, der er værdi for shopping.

Altid tænke på behovene i din virksomhed vokse dig selv, hvad vil min organisation har brug for? En udfordring administration computerkode program, før du køber et program, er det permanent øverste hak til at tænke strengt og passende om din virksomheds ønsker, mangfoldigheden af individer er i tillæg til brugen af værktøjet, og derfor værktøjet ' s Aspekter, der ikke bare din, tilfredsstille corporate begær. Men bortset fra det i morgen.

Værdiansættelsen model er en vigtig overvejelse at starte, at du skal bare tjekke. For eksempel i stedet for at købe Enterprise administration resolution decideret, for en måned eller måske et år {resolution | Svar} hvorfor ikke købe på nuværende tidspunkt? Et abonnement på at bruge komponenter for en måned eller et år vil koste et ton, men shopping for computerkode program løsninger, især når du ikke er positiv værktøjet er ideel til din virksomhed. Ton leverandører levere en månedlig diskonteret sats til respondenter for årlige stil abonnement virksomheder som et alternativ, således kan det være den ene ting, du vælger at tænke grundigt. Rygte hele rundt for svar leverandøren. Som vil gøre det muligt for dig hurtigt at tilføje eller begrænse mængden af brugere eller udvide positive muligheder. Desuden ser det ud til, at der er en organisation, der vil tilbyde dig mulighed for at opsige dit medlemskab, hvis du senere opdager, at løsningen af Enterprise administration ikke kan sikkert opfylde behovene i din virksomhed. Derudover vil det give dig en førsteklasses fordel i at inspicere de forskellige udfordring strukturer, som giver en test medlemskab for dig at bestemme i en meget tilbageholdende tid, hvis svaret kræver din virksomhed.

Før du vælger et samarbejdende virksomheds administrationsværktøj, skal du tænke på at få en kommentar eller kommentarer fra din klynge medlemmers fritagelse, især formodningen om, at du blot lider svaret. Undersøge de spørgsmål, der vil imødekommer instrumentets forventning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: