Top Human Resources (HR) software-2020 anmeldelser & priser

En menneskelig forsynings pakke kan være et sæt pakker, der er beregnet til human ressource brug,
Navnlig i opgaver som præstation, screening, præstation og analyse. Den enhed af tid pakke programmer, der anvendes af tids organisationer enhed Associates afdelinger til at lede efter begavede og afhængige aktører og tilbyder en vifte af specialiserede moduler såsom løn Management, tid og værdi forfølgelse, gruppe handling og benefit Management. Derudover er der en-of-a-kind applikationer, der tilbyder aspekter såsom fingeraftryk ID, Self-Service mastering portaler, og klog dækning. Lederen i denne kategori er Bunbury, selv om du måske nødt til at kontrollere alle de systemer, der er anført på dette tidspunkt.

Mest populære HR-software

Zoho People: et velkendt medlem af Joho Productivity Suite, der dækker alle medarbejder ledelsesfunktioner, autoriseret med en centraliseret information og medarbejder selvbetjening.
Babuhr: god HR-applikation til små og mellemstore teams med indbygget mørtel jagt system (ATS).
Workday: et alment kendt SaaS-svar til store og globale bureauer, der integrerer styring af menneskelig kapital med Lønnings-og økonomistyring og kan være et solidt udvalg til at erobre ERP.
Success Factors (SAP): avanceret cloudbaseret tidsenhed med stærke funktionaliteter, der giver dig mulighed for at udvikle dit personale og holde tidligere konkurrenter.
iCims talent erhvervelse: Associate Degree on-boarding platform fashionable professionelle Portal, som bemyndiger teams til at ændre og forbedre deres præstation metode.
Zoho rekruttering: en cloud-baseret præstation pakke, der er pakket med tilpasselig point til at hjælpe organisationer hurtigt mærke den rigtige kandidat.

Fordele ved HR-software

Strukturer for forvaltning af menneskelige ressourcer er i øjeblikket betydeligt lavere grænser for, hvornår direktørerne skal spore deres ansattes arbejde, og har fremskyndet ansættelses metoden. Vores korrekte vurdering viser, at der er en række ekstraordinære fordele ved den menneskelige støtte administration pakke:

Strømlinet krop udfører: det vigtigste mål for den integrerede enhed af tids pakken er at kritisk ændre den standalone enhedens vifte af tid funktioner og til at automatisere den lige enhed af tid funktion i systemet.
Forbedring af rekrutteringen: Hvis du kun vil have dine medarbejdere til at leve, så kan den bedste race og gode præstation og jordiske observations værktøjer også være en behagelig udsigt. I dag, mange sådanne muligheder vil også robotisk udgive dit job ledige stillinger i job bestyrelser som sociale medier detailhandlere. Ligeledes vil det forenkle tilsynet med kandidaten og forbedre boarding af de seneste arbejdstagere. Med opdagelsen og direkte videresendte oplysninger om kandidater og stærke dækningsmuligheder, vil din virksomhed venture bygge på forkant med din kandidat pulje, samtidig med at øge dit talent.
Avanceret arbejdsstyrke: Human Resource administration system hjælper dig med at bekræfte, at dit tilfredsstillende personale er anerkendt og belønnet fra tid til anden, så de bliver hos din virksomhed og gør et fantastisk stykke arbejde. En god form for hjernen administration værktøj vil hjælpe dig med at gøre dette: samlede evaluering af ydeevnen, peer feedback, arbejder coaching, og forskellige udviklingsværktøjer. Fordele ved brug af instrumentalitet såsom høj moral, høj fastholdelse sats og øget arbejdskraftens produktivitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: